Естетичен център

Мезотерапия

Мезолифтингът или мезотерапията на лицето, шията и деколтето, внася в дълбочина необходимите елементи за хидратиране на кожата и подпомага синтеза на колаген, благоприятстващ кръвообмена. Ефектът на “добър външен вид” е незабавен и видим след всяка процедура. Можете да се върнете незабавно към обичайното си ежедневие.

За кожа, суха поради слънцето, увехнала кожа поради тютюнопушене, акне

Хиалуроновата киселина попълва пространството между колагеновите и еластановите клетки, придавайки обем на кожата. Тя се съдържа естествено в човешкия организъм, но с възрастта нивото ѝ в кожата спада. Към 50-годишна възраст нивото на хиалуронова киселина е 50% по-ниско. С мезотерапия могат да се третират и акнетична и мазна кожа.

Какво представлява мезотерапията?

Мезотерапията е метод, който се прилага във Франция повече от 50 години, в България - сравнително отскоро. Ефектът е свежа кожа, изравнен тен и заглаждане на фините несъвършенства.

Мезотерапия може да се прави на всички области на тялото. В областта на лицето, шията и деколтето обикновено се правят 4 процедури годишно, в рамките на един месец, т.е. по веднъж на седмица. Продуктите са разнообразни и основният резултат е свежа и сияйна кожа с максимален или минимален ефект на лифтинг. Има продукти, които съдържат витамини и ензими или хиалуронова киселина.

Без болка

Прилагането на правилния метод за обезболяване е основна част от процедурите. Безболезнената манипулация дава спокойствие не само на пациента, но и на доктора, за да извърши процедурата стриктно и прецизно. Основно правило е анестезия да се използва само от доктори, които са обучени и са наясно с анатомията, за да няма нежелани странични ефекти.

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече