Естетичен център

Бръчки от носа към устата

С възрастта започваме да губим мастна тъкан и костна упора от средната част на лицето. Това е причината надлежащата кожа, която също е загубила част от еластичността си, да се отпуска надолу и да образува бръчки в долната част на лицето.

Назолабиалнибръчки

Резултатът е видим веднага

Назолабиалната бръчка

Назолабиалните бръчки се простират диагонално от средната част на лицето, започвайки от крилото на носа и спускайки се към ъгъла на устата. Много фактори са отговорни за образуването им, като загубата на обем по лицето и еластичността на кожата. За тази област се използва хиалуронова киселина със средна плътност. Може да се постави всякакъв тип анестезия за пълно обезболяване на участъка. Понякога при по-дълбоки бръчки се налага послойно поставяне на дермален филър, за да се постигне максимален ефект.

Моментният резултат е видим веднага след процедура, но за окончателен можем да приемем този след поне десет дни. Зоната остава гладка от 9 месеца до 1 година. При някои пациенти е характерна така наречената “гингивална или венечна усмивка”, при този тип обикновено назолабиалните бръчки са по-дълбоки и е препоръчително да се приложи ботулинов токсин за лечението ѝ, за да е максимален ефектът от филъра.

Скулптиране на лице

С възрастта средната трета на лицето губи своя обем, за сметка на долната трета. Правилен подход при възстановяване на цялото лице е да се третира зоната на скулите, където тази загуба е най-голяма.

eyes
Лице

За младежки вид на лицето

Зона на скулите

Хиалуроновата киселина е подходящ и безопасен материал за възвръщане на младежкия вид на лицето и възстановяване на естествените му обеми. Оформянето на средната трета на лицето се нарича склуптуриране. Идеята при тази манипулация е да се възстанови загубения обем в тази област, за да се повдигнат и подлежащите зони и да се предаде на лицето по-младежки, свеж вид.

Естетичен център

Estetic

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече