Естетичен център

Контакти

д-р Лилия Гюдюлева

Адрес:
гр. Пловдив ул. П. Д. Петков 23 GRAND център
Email:
info@fillers.bg
0899 19 30 19
Работно време:
От понеделник до събота - 8.00-19.00 ч. Неделя - почивен ден

Запази час

Комплексна грижа за красотата на лицето

Стъпка по стъпка

За преглед и консултация е необходимо да си запазите час.

  1. Запазване на час за преглед и консултация.
  2. Провеждане на преглед и обсъждане на възможните варианти индивидуално за всеки пациент. При нужда се провежда и консултация с повече от един специалист. Уточняват се необходимите процедури, техният брой и цена.
  3. Провеждане на процедурата/процедурите. Центърът разполага с всички методи за обезболяване на всяка една област и манипулациите се извършват безболезнено.
  4. Провежда се контролен преглед след една седмица, за да се оценят резултатите.

По време на прегледа се обсъждат Вашите желания и резултатите, които биха могли да бъдат постигнати. Това, което Вие си представяте като ефект, е много важно за нас. Ще Ви запознаем с продуктите, които са подходящи за постигане на резултата, към който се стремите. Уточняват се необходимите процедури, техният брой и цена. По време на консултацията се обсъждат и вариантите за обезболяване, тъй като всеки има различни предпочитания и чувствителност.

Процедурите обикновено продължават около 1 час и благодарение на анестетика са напълно безболезнени. Някои от пациентите могат да изпитат лек дискомфорт след процедурата в третираната област. Спрямо очакванията на пациента, понякога е необходимо извършването на повторна процедура за получаване на желания максимален ефект.

Една седмица след процедурата се провежда контролен преглед, за да се оценят резултатите.