Естетичен център

Контакти

д-р Лилия Гюдюлева

Адрес:
гр. Пловдив ул. Родопи 22
Email:
info@fillers.bg
0899 19 30 19
Работно време:
От понеделник до събота - 8.00-19.00 ч. Неделя - почивен ден

Запази час

Комплексна грижа за красотата на лицето

Стъпка по стъпка

За преглед и консултация е необходимо да си запазите час.

  1. Запазване на час за преглед и консултация.
  2. Провеждане на преглед и обсъждане на възможните варианти индивидуално за всеки пациент. При нужда се провежда и консултация с повече от един специалист. Уточняват се необходимите процедури, техният брой и цена.
  3. Провеждане на процедурата/процедурите. Центърът разполага с всички методи за обезболяване на всяка една област и манипулациите се извършват безболезнено.
  4. Провежда се контролен преглед след една седмица, за да се оценят резултатите.

По време на прегледа се обсъждат Вашите желания и резултатите, които биха могли да бъдат постигнати. Това, което Вие си представяте като ефект, е много важно за нас. Ще Ви запознаем с продуктите, които са подходящи за постигане на резултата, към който се стремите. Уточняват се необходимите процедури, техният брой и цена. По време на консултацията се обсъждат и вариантите за обезболяване, тъй като всеки има различни предпочитания и чувствителност.

Процедурите обикновено продължават около 1 час и благодарение на анестетика са напълно безболезнени. Някои от пациентите могат да изпитат лек дискомфорт след процедурата в третираната област. Спрямо очакванията на пациента, понякога е необходимо извършването на повторна процедура за получаване на желания максимален ефект.

Една седмица след процедурата се провежда контролен преглед, за да се оценят резултатите.

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече